Перспективи використання хмарних технологій у Національному університеті харчових технологій - Гладка, Мирослава Вікторівна; Бобрівник, Катерина Євгенівна; Левун, Андрій Віталійович (My University, 2014)
Використання хмарних технологій закладами освіти значно заощадить час обміну інформацією між керівництвом і підлеглими, зокрема йдеться про такі види інформації, як звіти, плани, накази тощо. Цей зв'язок може бути як внутрішнім, так і зовнішнім, й охоплювати не лише територіально відокремлені підрозділи, а й функціонувати між закладами освіти різних рівнів акредитації. The use of cloud technologies by educational institutions will save time when exchanging information between management and subordinates, including the following types of information as reports, plans, orders, and so on. Also, this relationship can be both internal and external, and include not only geographically separated units, but operate between educational institutions of various levels of accreditation.
Keywords: хмара; сервіс; мережа; інформація; ВНЗ; cloud; service; network; information; high school; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки