Стадії життєвого циклу якості продукції на підприємстві - Труш, Юлія Леонідівна (Всеукраїнська науково-практична конференція, 2012)
В тезах досліджено стадії життєвого циклу якості продукції, для удосконалення процесу управління якістю на підприємствах хлібобулочної галузі. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динаміку її зміни.

The performance evaluation of the vise of product quality improvement, aimed at quality management perfection in bakery sector, is researched in the article. The main economic efficiency indexes of product quality are considered along with the internal factors which influence its formations and time history.
Keywords: якість; quality; якість продукції; підприємство; хлібопекарська галузь; показники; внутрішні фактори; ефективність; quality of products; enterprise; bakery sector; indexes; internal factors; efficiency; кафедра економіки і права