Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаМихайлюк, Ірина ЮріївнаХільок, Євген ЕдуардовичСтахурський, Олександр Васильович2014-06-272014-06-272014Патент 89008 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Осьмак Т. Г., Михайлюк І. Ю., Хільок Є. Е., Стахурський О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2013 12353 ; заявл. 21.10.2013 ; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15728Наведено новий склад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну і додатково містить сорбіт. Shows the new composition of ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and further comprises sorbitolotherморозивоice creamфруктозаfructoseсорбітsorbitolкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива (Патент на корисну модель № 89008)Other