Babenko, ValeriyBakhmach, VladimirPorociuk, OksanaLevchuk, IrinaGolubets, OlgaShkaruba, Sergii2021-02-082021-02-082017Composition and properties of peanut and sunflower oil blends / V. Babenko, V. Bakhmach, O. Porociuk, I. Levchuk, O. Golubets, S. Shkaruba // Ukrainian journal of food science. – 2017. – Vol. 5, Issue 2. – С. 249–255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32523Investigation of the properties of refined deodorized peanut and sunflower oil blends has been carried out in order to influence the indexes of their antioxidant properties on the basis of acid and peroxide numbers.Дослідження властивостей рафінованих дезодорованих арахісових та соняшникових олійних сумішей проведено з метою впливу на показники їх антиоксидантних властивостей на основі кислотних та перекисних чисел.enрафінована оліяrefined oilдезодорована оліяdeodorized oilперекисне числоperoxide numberантиоксидантні властивостіantioxidant propertiesкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівComposition and properties of peanut and sunflower oil blendsArticle