Composition and properties of peanut and sunflower oil blends - Babenko, Valeriy; Bakhmach, Volodymyr; Porociuk, Oksana; Levchuk, Iryna; Golubets, Olga; Shkaruba, Sergii (My University, 2017)
Investigation of the properties of refined deodorized peanut and sunflower oil blends has been carried out in order to influence the indexes of their antioxidant properties on the basis of acid and peroxide numbers.Дослідження властивостей рафінованих дезодорованих арахісових та соняшникових олійних сумішей проведено з метою впливу на показники їх антиоксидантних властивостей на основі кислотних та перекисних чисел.
Keywords: рафінована олія; refined oil; дезодорована олія; deodorized oil; перекисне число; peroxide number; антиоксидантні властивості; antioxidant properties; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів