Розроблення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та насіння кунжуту - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Данилюк, Михайло Олексійович (My University, 2022)
Розроблена рецептура пісочного печива оздоровчого призначення, що складається з пшеничного та вівсяного борошна, масла вершкового, яєць, цукру, сушених ягід журавлини, насіння кунжуту та вдосконалено технологічну схему виробництва даного печива.The recipe for health shortbread cookies, consisting of wheat and oat flour, butter, eggs, sugar, dried cranberry berries, sesame seeds, was developed, and the technological scheme for the production of these cookies was improved.
Keywords: печиво пісочне; вівсяне борошно; ягоди журавлини; насіння кунжуту; shortbread; oatmeal cookies; cranberry berries; sesame seeds; кафедра технології оздоровчих продуктів