Система управління потенціалом підприємства - Зеленська, Марина Олександрівна (My University, 2011)
Розкрито сутність управління потенціалом підприємства з урахуванням ціленаправленості управлінського впливу, запропоновано систему управління з виділенням видів управління потенціалом, методології управління, розроблено загальну структурно-логічну схему управління потенціалом та систематизовано етапи управління з урахуванням складових управління.
Keywords: управління потенціалом; потенціал підприємства; management of potential