Ферментований напій на основі маслянки з овочевою сировиною - Михалевич, Артур Петрович (My University, 2019)
Визначено оптимальну кількість овочевої сировини (бурякового пюре) на рівні 7% від маси маслянки. Саме ця кількість забезпечує найкращі органолептичні та фізико-хімічні показники ферментованого напою на основі маслянки.
Keywords: ферментація; напій; маслянка; буряк; fermentation; drink; buttermilk; beetroot; кафедра технології молока і молочних продуктів