Михалевич, Артур Петрович2019-04-222019-04-222019Михалевич, А. П. Ферментований напій на основі маслянки з овочевою сировиною / А. Михалевич // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р. – Х.: ХДУХТ, 2019 р.– С. 143 -144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29060Визначено оптимальну кількість овочевої сировини (бурякового пюре) на рівні 7% від маси маслянки. Саме ця кількість забезпечує найкращі органолептичні та фізико-хімічні показники ферментованого напою на основі маслянки.uk-UKферментаціянапіймаслянкабурякfermentationdrinkbuttermilkbeetrootкафедра технології молока і молочних продуктівФерментований напій на основі маслянки з овочевою сировиноюOther