Механізми забезпечення конкурентоспроможності підприємств в умовах реалізації концепції екологічно сталого розвитку - Ковач, Марія Вікторівна (My University, 2015)
У сучасних умовах господарювання загострюються протиріччя між еволюцією глобальної екосистеми та соціально-економічним розвитком світового господарства, які трансформуються в екологічну кризу планетарного масштабу. In the current economic conditions exacerbated the contradictions between the evolution of the global ecosystem and socio-economic development of the world economy, which transformed into an environmental crisis of global proportions.
Keywords: екосистема; конкурентоспроможність; ecosystem; competitiveness