Управління інформаційними ресурсами підприємства - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Яровий, Леонід Володимирович (My University, 2017)
Управління сучасним підприємством вимагає широкого використання інформаційних ресурсів. Організація ефективного їх використання характеризується системою показників, які розроблюються на різних стадіях планування. Management of a modern enterprise requires extensive use of information resources. The organization of their effective use is characterized by a system of indicators, which are developed at different stages of planning.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; інформаційні системи; інформаційні ресурси; управління; information systems; information resources; management