Методологічні аспекти обліку дебіторської заборгованості на виробничих підприємствах - Осадча, Ганна Григорівна; Козаченко, В. О (My University, 2017)
У статті досліджено сутність обліково-аналітичного забезпечення та його значення для контролю за дебіторською заборгованістю підприємства. Здійснено огляд класифікації зобовіязань, інформаційного забезпечення обліку операцій з дебіторською заборгованістю. За допомогою системи аналітичних показників було розглянуто методологію аналізу дебіторськох заборгованості на підприємстві.
Keywords: зобов’язання; обліково-аналітичне забезпечення; дебіторська заборгованість; liabilities; accounting and analytical support; receivables; кафедра обліку і аудиту