Про належність цілого ряду Діріхле до логарифмічного класу збіжності - Мулява, Оксана Мирославівна; Шеремета, Мирослав (My University, 2010)
Для цілого ряду Діріхле нехай і встановлені умови на для рівносильності співвідношень. For entire Dirihlet series let and . Conditions on for the equivalence of the relations and are established.
Keywords: Dirichlet series; класи збіжності; ряди Діріхле; convergence class; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.