Синергетична здатність йогурту з продуктами ферментативного гідролізу крохмалю - Іващенко, Ольга Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна (My University, 2023)
Продукти гідролізу крохмалю у складі харчових систем виявляють численні функціонально-технологічні властивості, зокрема імітують вміст жиру, є підсолоджуючими, кріопротекторними, структуруючими агентами, що підтверджує доцільність їх застосування у складі рідких нежирних продуктів

Starch hydrolysis products as part of food systems reveal numerous functional and technological properties, in particular, they imitate fat content, are sweetening, cryoprotective, structuring agents, which confirms the feasibility of their use as part of liquid low-fat products
Keywords: йогурт; ферментативний гідроліз; патоки крохмальні; кафедра технології молока і молочних продуктів; yogurt; enzymatic hydrolysis; starch molasses