Іващенко, Ольга МиколаївнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаБасс, Оксана Олександрівна2024-06-112024-06-112023Іващенко, О. М. Синергетична здатність йогурту з продуктами ферментативного гідролізу крохмалю / О. М. Іващенко, Г. Є. Поліщук, О. О. Басс // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 241–242.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43426Продукти гідролізу крохмалю у складі харчових систем виявляють численні функціонально-технологічні властивості, зокрема імітують вміст жиру, є підсолоджуючими, кріопротекторними, структуруючими агентами, що підтверджує доцільність їх застосування у складі рідких нежирних продуктівStarch hydrolysis products as part of food systems reveal numerous functional and technological properties, in particular, they imitate fat content, are sweetening, cryoprotective, structuring agents, which confirms the feasibility of their use as part of liquid low-fat productsukйогуртферментативний гідролізпатоки крохмальнікафедра технології молока і молочних продуктівyogurtenzymatic hydrolysisstarch molassesСинергетична здатність йогурту з продуктами ферментативного гідролізу крохмалюThesishttps://orcid.org/0000-0003-3013-3245https://orcid.org/0000-0001-7222-1388