Самоконтроль - Долиніна, Мила Милківна; Лавор, Ніна Леонтіївна (My University, 2008)
В сучасній фаховій літературі достатня увага приділяється руховій активності різних верст населення, яка визначається й обумовлюється сукупністю рухової діяльності людини в побуті, процесі навчання, праці, під час дозвілля. Медики всіх часів одностайно застерігали: недостатня рухова активність підриває здоров’я, старить людину, наближує смерть. In modern specialist literature sufficient emphasis on the motor activity of various sections of the population, defined and driven by a set of motor activity in human life, learning, work, during leisure time. Doctors of all time unanimously warned: insufficient physical activity undermines health, the old man brings death.
Keywords: самоконтроль; кафедра фізичного виховання; self-control