Параметричні проточні електричні датчики для інтегрального контролю - Короташ, Катерина Володимирівна; Лобжинська, М. Ю.; Хоменко, Тетяна Олегівна; Тарасенко, Сергій Дмитрович; Шуліка, Володимир Панасович (My University, 2014)
Проведено аналітичне дослідження розробленого ємнісного триконтактного перетворювачі для динамічного контролю складу та структури речовин. Performed analytical study of developed capacitive three-contact transducer for dynamical control the composition and structure of substances.
Keywords: two-contact capacitive sensor; Lampard-Thomson theorem; conformal transformations; complex plane; hyperbolic tangent function; ємнісний триконтактний датчик; теорема Лемпарда–Томсона; конформні перетворення; площина комплексного змінного; функція гіперболічного тангенсу; кафедра електропостачання і енергоменеджменту