Литвинюк, Ольга Петрівна2013-12-232013-12-232013Литвинюк, О. П. Оцінка факторів конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської промисловості / О. П. Литвинюк // Інноваційно-технологічні аспекти формування сучасного конкурентоспроможного АПК України : кол. моногр. — Умань : Візаві, 2013. – С. 117-122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12372Визначено основні фактори, що забезпечують конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості. Проведено оцінку факторів шляхом їх ранжування та встановлено коефіцієнти вагомості, які впливають на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської промисловості. The main factors that drive competitiveness in the food industry. Evaluation of factors by their ranking and weighting coefficients are determined that affect the competitiveness of the enterprises of the baking industry.факториfactorsконкурентоспроможністьcompetitivenessхарчова промисловістьfood industryхлібопекарські підприємстваbaking companyкафедра економіки праці та менеджментуОцінка факторів конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської промисловостіOther