Оцінка факторів конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської промисловості - Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2013)
Визначено основні фактори, що забезпечують конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості. Проведено оцінку факторів шляхом їх ранжування та встановлено коефіцієнти вагомості, які впливають на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської промисловості. The main factors that drive competitiveness in the food industry. Evaluation of factors by their ranking and weighting coefficients are determined that affect the competitiveness of the enterprises of the baking industry.
Keywords: фактори; factors; конкурентоспроможність; competitiveness; харчова промисловість; food industry; хлібопекарські підприємства; baking company; кафедра економіки праці та менеджменту