Мирошник, Юлія АнатоліївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2013-01-212013-01-212012Мирошник, Ю. А. Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - № 2. - С. 279-283.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5458Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначені групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства. Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants.uk-UKцеліакіяглютенсоусceliac diseaseglutensauceкафедра готельно-ресторанної справиОбґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакіюArticle