Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію - Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2012)
Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначені групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства. Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants.
Keywords: целіакія; глютен; соус; celiac disease; gluten; sauce; кафедра готельно-ресторанної справи