Управління конфліктами всередині колективу - Третяк, Т. (My University, 2013)
Існування і розвиток кожного підприємства пов’язані з постійним виникненням і розв’язанням протиріч у боротьбі різних сил всередині колективу, які, як правило, можуть призводити до конфліктів. The existence and development of each company associated with the constant emergence and resolution of contradictions in the struggle of various forces within the team, which usually can lead to conflicts.
Keywords: управління; конфлікт; колектив; management; conflict; collective