Автоматизація розрахунків хроматографічних величин утримування при ідентифікації ароматичних речовин - Силка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2015)
З огляду на складні та тривалі розрахунки в середовищі інструментальної системи Visual Basic було розроблено комп'ютерну програму, яка заснована на математичному моделюванні методу газової хроматографії та призначена для ідентифікації компонентів у ході хроматографічного аналізу складу сумішей ароматичних речовин. Given the complex and lengthy calculations among the development system Visual Basic has developed a computer program that is based on mathematical modeling method of gas chromatography and is designed to identify the components during the chromatographic analysis of mixtures of aromatics.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології оздоровчих продуктів; газова хроматографія; математичне моделювання; автоматизація розрахунків