Розроблення масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі - Яценко, Слов'яна; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2014)
Нами було розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти на основі амарантового борошна та сиропу брусниці на фруктозі. We have developed a formulation, technology and technological scheme of butter paste with amaranth flour and cranberries fructose syrup.
Keywords: масляна паста; амарант; сироп брусниці; butter paste; amaranth; lingonberry syrup; кафедра технології молока і молочних продуктів