Яценко, Слов'янаРашевська, Тамара Олексіївна2014-04-082014-04-082014Яценко, С. С. Розроблення масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі / С. С. Яценко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали 3-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 74–75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13787Нами було розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти на основі амарантового борошна та сиропу брусниці на фруктозі. We have developed a formulation, technology and technological scheme of butter paste with amaranth flour and cranberries fructose syrup.uk-UKмасляна пастаамарантсироп брусниціbutter pasteamaranthlingonberry syrupкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозіThesis