Ільченко, Єлизавета ЕдуардівнаРоманова, Зоряна Миколаївна2014-07-152014-07-152014Ільченко, Є. Окислювальні процеси пива та їх вплив на білкові помутніння при зберіганні / Єлизавета Ільченко, Зоряна Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 338-339.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16145Якщо зробити пиво біологічно і колоїдно стійким, смак з часом погіршується: пиво старіє, що проявляється пониженням стійкості і органолептично. Вже через кілька місяців може бути помітна зміна смаку. If we make beer and biologically stable colloidal taste deteriorates over time: beer aging, manifested decreasing stability and organoleptic. Within a few months can be seen changing taste.uk-UKбілкові помутнінняокислювальні процесипивоbeeroxidative processesprotein turbidityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОкислювальні процеси пива та їх вплив на білкові помутніння при зберіганніOther