Окислювальні процеси пива та їх вплив на білкові помутніння при зберіганні - Ільченко, Єлизавета Едуардівна; Романова, Зоряна Миколаївна (My University, 2014)
Якщо зробити пиво біологічно і колоїдно стійким, смак з часом погіршується: пиво старіє, що проявляється пониженням стійкості і органолептично. Вже через кілька місяців може бути помітна зміна смаку. If we make beer and biologically stable colloidal taste deteriorates over time: beer aging, manifested decreasing stability and organoleptic. Within a few months can be seen changing taste.
Keywords: білкові помутніння; окислювальні процеси; пиво; beer; oxidative processes; protein turbidity; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства