Шульга, Наталія МихайлівнаБоднарчук, Оксана ВасилівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192009Шульга, Н. М. Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіру / Н. М. Шульга, О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2009. – Т. 11, № 3. – С. 332–336.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19759Розглянуто властивості кефірних дріжджів та їх вплив на якість готового продукту. Properties of kefir yeasts and influence are considered them on quality of the prepared product.мікрофлорадріжджікефірякістьmikroflorayeastskefirqualityкафедра біотехнології і мікробіологіїВластивості дріжджів – складових мікрофлори кефіруArticle