Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіру - Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2009)
Розглянуто властивості кефірних дріжджів та їх вплив на якість готового продукту. Properties of kefir yeasts and influence are considered them on quality of the prepared product.
Keywords: мікрофлора; дріжджі; кефір; якість; mikroflora; yeasts; kefir; quality; кафедра біотехнології і мікробіології