Ковальчук, Олексій Олександрович2021-05-282021-05-282020Ковальчук, О. О. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління якістю виробництва каші вівсяної з журавлиною швидкого приготування для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олексій Олександрович Ковальчук ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2020. – 120 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34174otherкаша вівсяна миттєвого приготування з журавлиноюсистема менеджменту якостівиробництвопідприємствоДСТУхарчоконцентратиобладнаннясхемакафедра експертизи харчових продуктівРозроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління якістю виробництва каші вівсяної з журавлиною швидкого приготування для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»Other