Конвертовані облігації як засіб залучення інвестицій - Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Розглянутий процес залучення інвестицій шляхом випуску конвертованих облігацій та з’ясовані переваги такого засобу інвестування. Considered process of bringing in of investments by the issue of the converted bonds and found out advantages of such mean of investing.
Keywords: інвестиції; конвертовані облігації; investments; converted bonds; кафедра економіки праці та менеджменту