Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2015-06-202015-06-202012Ющенко, Н. М. Обгрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Ukrainian Food Journal. – 2012. - № 1. – С. 34-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21309Авторами розроблено рецептурний склад сиркових виробів з композиціями різних видів прянощів. Встановлено рекомендовані дози внесення створених композицій прянощів, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків розроблених продуктів. The authors have developed prescription composition of cheese products from different species compositions spices. Found recommended dose of compositions created spices, defined organoleptic and physico-chemical properties of samples developed products.кафедра технології молока і молочних продуктівсиркові виробипрянощісир кисломолочнийcheese productsspicescottage cheeseОбгрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощамиJustification paste shelf life dairy products with herbsArticle