Технологія морозива діабетичного «Сирок» - Скорченко, Татьяна Анатольевна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2006)
Розроблена технологія морозива з натуральним цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним нежирним. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва. Наведено принципову технологічну схему виробництва морозива з фруктозою і сиром кисломолочним. The technology of ice cream with natural sweetener - fructose and low-fat yogurt cheese. Grounded technological parameters of production. An fundamental technological scheme of production of fructose and cream cheese yogurt.
Keywords: морозиво; ice cream; сир кисломолочний знежирений; nonfat accid cheese; технологія; technology; технологічна схема; technological scheme; кафедра технології молока і молочних продуктів