Скорченко, Татьяна АнатольевнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-03-132013-03-132006Скорченко, Т. А. Технологія морозива діабетичного «Сирок» / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2006. – № 3. – С. 12-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6811Розроблена технологія морозива з натуральним цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним нежирним. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва. Наведено принципову технологічну схему виробництва морозива з фруктозою і сиром кисломолочним. The technology of ice cream with natural sweetener - fructose and low-fat yogurt cheese. Grounded technological parameters of production. An fundamental technological scheme of production of fructose and cream cheese yogurt.uk-UKморозивоice creamсир кисломолочний знежиренийnonfat accid cheeseтехнологіяtechnologyтехнологічна схемаtechnological schemeкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія морозива діабетичного «Сирок»Article