Застосування штучних нейронних мереж для прогнозування динаміки технологічного процесу в умовах невизначеності - Маковецька, Світлана Василівна; М'якшило, Олена Михайлівна (My University, 2015)
В роботі розглядається управління технологічною системою сокоочистного відділення цукрового заводу за допомогою часових рядів в рамках нейромережевого підходу.
Keywords: нейронна мережа; часові ряди; метод «обличчя Чернова»; нейронная сеть; временные ряды; метод «лицо Чернова»; neural network; time series; method "Chernoff faces"; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки