Енергетичні потенціали газорідинних середовищ - Криворотько, Володимир Михайлович; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2013)
Існуючі бродильні апарати за своїм влаштуванням дозволяють реалізувати технології з використанням енергетичних потенціалів розчинених газів.
Keywords: газове середовище; газовая среда; gas environment; енергетичний потенціал; энергетический потенциал; energy potential; енергія; энергия; energy; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій