Задача про комплекс робіт для переведення виробництва на новітні технології - Горбаченко, А. В.; Сафонов, Владимир Михайлович (My University, 2010)
Розглядається оптимізаційна задача яка розв’язується методами сітьового планування.
Keywords: сітьовий графік; сітьове планування; сетевой график; сетевое планирование; mains graph; mains planning; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.