Лексико-граматичні особливості текстів документів за зверненнями громадян - Яременко, Світлана Андріївна (My University, 2010)
У статті окреслено, яким лексико-граматичним вимогам повинні відповідати тексти документів за зверненнями громадян. In the article outlined, what leksiko-gramatichnim requirements texts of documents must answer after the appeals of citizens.
Keywords: власне український відповідник; норми літературної мови; лексична варіантність слів і словосполучень; точність слововживання; український контекст; російськомовна лексика; Russian-language vocabulary; actually Ukrainian accordance; norms of literary language; lexical variant of words and combinations of words; exactness of word usage; Ukrainian context; кафедра гуманітарних дисциплін