Вплив харчових волокон на якість хлібобулочних виробів - Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Назар, Мар'яна Ігорівна; Арсиненко, Наталія Олексіївна (My University, 2014)
Серед функціональних харчових інгредієнтів велика роль належить харчовим волокнам, які мають важливе значення для здоров'я людини в профілактиці та лікуванні ряду захворювань. Актуальним в даному напрямі є використання клітковини гороху, яка містить більше 60 % харчових волокон, білок, вітаміни, мікро- та макроелементи.
Keywords: горохова клітковина; кислотність тіста; кафедра готельно-ресторанної справи