Ємельянова, Ніна ОлександрівнаМукоїд, Роман МиколайовичЧумакова, Олена Володимирівна2014-06-172014-06-172014Ємельянова, Н. О. Вплив температури пророщування рису на показники його солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. – 2014. - № 1. – С. 41 – 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15271Визначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів; Defined physical parameters and chemical composition of 7 local rice varieties. It is shown the possibility of producing them as raw material for malt ahlyutenovyh medical and dietetic foods.otherхімічний складсолодриссортchemical compositionmaltricevarietyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив температури пророщування рису на показники його солодуArticle