Вплив температури пророщування рису на показники його солоду - Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна (My University, 2014)
Визначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів; Defined physical parameters and chemical composition of 7 local rice varieties. It is shown the possibility of producing them as raw material for malt ahlyutenovyh medical and dietetic foods.
Keywords: хімічний склад; солод; рис; сорт; chemical composition; malt; rice; variety; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства