Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаВоронцов, Микола Миколайович2018-04-252018-04-252013Патент № 85612 UA МПК A 23L 1/00 (2013.01) A23L 1/31 (2006.01) Композиція виготовлення хлібів м'ясних / Пешук Л. В., Гащук О. І., Воронцов, М. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 2013 06746 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. №22, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27196Композиція виготовлення хлібів м'ясних, що включають яловичину, свинину, сало, крохмаль картопляний, яйця курячі, грибну сировину, яка відрізняється тим, що як грибну сировину використовують печериці бланшовані, та додатково містить борошно вищого сорту, нітрит натрію, коріандр, сіль, цукор, суміш петрушки та кропу. A composition for making meat loaves, including beef, pork, fat, potato starch, chicken eggs, and mushroom raw materials, characterized in that blended mushrooms are used as mushroom raw materials, and additionally contains high-grade flour, sodium nitrite, coriander, salt, sugar, a mixture of parsley and dill.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясний хлібгрибна сировинаmeat loavesmushroom raw materialКомпозиція виготовлення хлібів м'ясних ( Патент на корисну модель № 85612 )Other