Композиція виготовлення хлібів м'ясних ( Патент на корисну модель № 85612 ) - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Воронцов, Микола Миколайович (My University, 2013)
Композиція виготовлення хлібів м'ясних, що включають яловичину, свинину, сало, крохмаль картопляний, яйця курячі, грибну сировину, яка відрізняється тим, що як грибну сировину використовують печериці бланшовані, та додатково містить борошно вищого сорту, нітрит натрію, коріандр, сіль, цукор, суміш петрушки та кропу. A composition for making meat loaves, including beef, pork, fat, potato starch, chicken eggs, and mushroom raw materials, characterized in that blended mushrooms are used as mushroom raw materials, and additionally contains high-grade flour, sodium nitrite, coriander, salt, sugar, a mixture of parsley and dill.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м’ясний хліб; грибна сировина; meat loaves; mushroom raw material