Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв - Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2014)
Всі досліджені сорти цукрового сорго рекомендовані до використання в технології ферментованих безалкогольних напоїв; виходячи із показників якості вихідної сировини були визначені оптимальні кількості ФП та технологічні режими приготування сусла, яке використовувалось у подальшому для зброджування в технології безалкогольного ферментованого напою оздоровчого направлення. All sugar sorghum varieties tested and recommended for use in technology fermented soft drinks; based on indicators feedstock identified the optimal number of AF modes and technological preparation of wort, which is used in subsequent fermentation technology for non-alcoholic fermented beverage health referral.
Keywords: безалкогольні напої; цукрове сорго; якісні показники сусла; soft drinks; sugar sorghum; quality indicators wort; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів