Харгелія (Карпутіна), Дар'я ДмитрівнаФролова, Наталія Епінетівна2014-07-082014-07-082014Карпутіна, Д. Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв / Дар'я Карпутіна, Наталія Фролова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15988Всі досліджені сорти цукрового сорго рекомендовані до використання в технології ферментованих безалкогольних напоїв; виходячи із показників якості вихідної сировини були визначені оптимальні кількості ФП та технологічні режими приготування сусла, яке використовувалось у подальшому для зброджування в технології безалкогольного ферментованого напою оздоровчого направлення. All sugar sorghum varieties tested and recommended for use in technology fermented soft drinks; based on indicators feedstock identified the optimal number of AF modes and technological preparation of wort, which is used in subsequent fermentation technology for non-alcoholic fermented beverage health referral.uk-UKбезалкогольні ферментовані напоїцукрове соргоякісні показники суслаnon-alcoholic fermented beveragessugar sorghumquality indicators wortкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоївOther