Перелигіна, Аліна Юріївна2024-09-102024-09-102024Перелигіна, А. Ю. Розроблення рецептури тостового хліба з використанням поліпшувача «Мажимікс» та впровадження її в умовах пекарні «Leilia Bakery» у місті Київ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Перелигіна Аліна Юріївна ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2024. – 99 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44849ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбатон «Нарізний»булочка «Галицька»булочка «Столична»хліб «Тостовий»ротаційна піч «Муссон-Ротор»Розроблення рецептури тостового хліба з використанням поліпшувача «Мажимікс» та впровадження її в умовах пекарні «Leilia Bakery» у місті КиївOther