Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир Миколайович2019-06-062019-06-062019Ковтун, А. В. Реологічні показники картопляних напівфабрикатів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 527.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29541Реологічні властивості напівфабрикатів формованих картопляних чіпсів (ФКЧ) залежать від хімічного складу сировини, умов її підготовки та в подальшому впливатимуть на структурно-механічні властивості (ламкість, крихкуватість) готових виробів. Тому необхідним є вивчити технологічні аспекти виробництва ФКЧ. The rheological properties of semi-preformed molded potato chips (FCFs) depend on the chemical composition of the raw materials, the conditions of its preparation, and in the future will affect the structural and mechanical properties (fragility, frailty) of finished products. Therefore, it is necessary to study the technological aspects of the production of FCF.uk-UKчіпсиchipsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРеологічні показники картопляних напівфабрикатівThesis