Левандовський, Леонід ВікторовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаГлускіна, Тетяна СергіївнаШиян, Петро Леонідович2012-07-032012-07-032008Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна у спиртовому виробництві / Л. В. Левандовський, Т. О. Мудрак, Т. С. Глускіна, П. Л. Шиян // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 24-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1958Досліджено можливість і особливості використання ферментних препаратів в технології спирту з крахмалевмісної сировини. Оптимізовано технологічні режими низькотемпературного розварювання сировини при використанні цих ферментних препаратів із забезпеченням нормативного виходу спирту з 1 т умовного крохмалю.The possibility of the use and characteristics of enzyme preparations in the technology of alcohol from starch feedstock. Optimized process conditions of low temperature cooking of raw materials for the use of these enzyme preparations to ensure the regulatory output of alcohol from one ton conventional starch.otherферментні препаратиenzyme preparationsспиртове виробництвонизькотемпературне розварювання сировиниоцукрюваннязброджуваннязріла бражкаalcohol productionlow temperature cooking of raw materialssaccharificationfermentationmature mashкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна в спиртовому виробництвіArticle