Застосування технології WorkFlow при впровадженні стандарту ISO 9000 при автоматизації великих та середніх підприємств - Гладка, Мирослава Вікторівна; Редькіна, Марина Олександрівна (My University, 2005)
ISO 9000 є моделлю управління системою контролю якості. Ціль впровадження ISO 9000 - внести узгодженість і об'єктивність в дії системи контролю якості постачальника. Стандарт допомагає підприємствам формалізувати їх систему управління процесом перевірки якості і відповідності продукції.
Keywords: стандарт ISO 9000; standard ISO 9000; технології WorkFlow; контроль якості; технологии WorkFlow; контроль качества; technology WorkFlow; quality control; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки