Географічний та просторовий аналіз даних засобами ArcGIS - Петренко, Олександр Якович (My University, 2017)
Навчальний посібник розкриває можливості універсальної географічної інформаційної системи ArcGIS для cтворення та аналізу мережевих даних. Призначено для широкого кола науковців, аспірантів, викладачів, науково-технічних працівників, професійна діяльність яких пов'язана з аналізом і візуалізацією географічних даних. The manual explores the capabilities of the global geographic information system ArcGIS for the creation and analysis of network data. Is intended for a wide circle of scientists, postgraduates, teachers, scientific workers, whose professional activity is related to the analysis and visualization of geographic data.
Keywords: географічні інформаційні системи; база даних; картографія; geographic information system; database; cartography