Сучасна організація дозвілля – запорука комерційного успіху готелю - Масенко, Лілія; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2020)
Для розширення та урізноманітнення переліку рекреаційних послуг готелю запропоновані сучасні спортивно-розважальні послуги, які дозволять відвідувачам отримати незабутні враження та неймовірні емоції. To expand and diversify the list of recreational services of the hotel are offered modern sports and entertainment services that will allow visitors to get unforgettable impressions and incredible emotions.
Keywords: спортивно-розважальні послуги; маунтінбайк; зорб; гра в поло; сігвей; sports and entertainment services; mountainbike; zorb; polo play; segway; кафедра готельно-ресторанної справи