Інновації як чинник антикризового управління підприємством - Труш, Юлія Леонідівна; Марков, Артем Владиславович (My University, 2016)
В сучасному інтенсивному світі підприємство може бути успішним і конкурентоспроможним тільки впроваджуючи технічні, економічні, організаційні, управлінські й інші новації, тобто, ведучи інноваційну стратегію. Тема є особливо актуальною для економіки України, адже це поняття з’явилось порівняно нещодавно, в зв'язку з чим інтерес до розкриття його змісту проявляють все більше науковців сучасності.
Keywords: кафедра економіки і права; інновації (економіка); управління підприємством