Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаВасиленко, Ольга ВолодимирівнаСапіга, Вікторія Ярославівна2018-01-302018-01-302017Патент 117306UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Василенко О. В., Сапіга В. Я. –u 2016 13281; заявл. 26.12.2016; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12, 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26590Склад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.uk-UKморозивоiceекстракт прянощівextracts of spicesкорицяcinnamonпаприкаpaprikaкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива (патент на корисну модель № 117306)Other