Українець, Анатолій ІвановичГулий, Іван СтепановичРашевська, Тамара ОлексіївнаТасенко, Євгенія ПетрівнаХомічак, Любомир Михайлович2014-03-052014-03-052005Патент 8352 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб виробництва вершкового масла / Українець А. І., Гулий І. С., Рашевска Т. О., Тасенко Є. П., Хомічак Л. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212712 ; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12936Дані досліджень показали, що внесення разом з інуліном фруктози та крюпорошку бруньок смородини чорної в пласт масла дозволяє отримати масло згарним смаком лікувально-профілактичного призначення,яке має діабетичні та радюпротекторні властивості. These studies have shown that adding fructose and black currant buds powder provides a good taste of health care appointment.uk-UKвершкове маслоінулінкріопорошокbutterinulincryopowderкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва вершкового масла (Патент на корисну модель № 8352)Other