Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на корисну модель № 8352) - Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2005)
Дані досліджень показали, що внесення разом з інуліном фруктози та кріопорошку бруньок смородини чорної в пласт масла дозволяє отримати масло з гарним смаком лікувально профілактичного призначення, яке має діабетичні та радіопротекторні властивості.
Keywords: вершкове масло збагачене; інулін; кріопорошок; butter; фруктоза; чорна смородина; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології молока і молочних продуктів