Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег ОлександровичХавро, Аліна ЮріївнаШевченко, Тетяна Петрівна2013-11-212013-11-212013Патент № 81787 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць / Пешук Л. В., Галенко О. О., Хавро А. Ю., Шевченко Т. П. ; власник НУХТ. - № u 201301094 ; заявл. 29.01.13; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11542Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із шкаралупи перепелиних яєць, кардамон, часник свіжий або консервований. The boiled sausage is with mineral addition from the shell of quail eggs, mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.otherшпик хребтовийсвинина жилована напівжирнаварена ковбасашкаралупа перепелиних яєцьshpik vertebralpork of zhilovana is semi-boldboiled sausageshell of quail eggsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВарена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць (Патент на корисну модель № 81787)Other