Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць (Патент на корисну модель № 81787) - Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна (My University, 2013)
Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із шкаралупи перепелиних яєць, кардамон, часник свіжий або консервований. The boiled sausage is with mineral addition from the shell of quail eggs, mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.
Keywords: шпик хребтовий; свинина жилована напівжирна; варена ковбаса; шкаралупа перепелиних яєць; shpik vertebral; pork of zhilovana is semi-bold; boiled sausage; shell of quail eggs; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів