Інноваційні маркетингові технології в діяльності підприємств готельного господарства - Васьковська, Ірина Іванівна; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2015)
Жорстка конкуренція на ринку готельних послуг змушує менеджерів максимально застосовувати нові технології, використовувати нові можливості для задоволення потреб цільових споживачів, які постійно змінюються, та залучити не охоплений сегмент потенційних клієнтів на даний момент часу.
Keywords: маркетингові технології; інновації (готельно-ресторанний комплекс); готельні послуги; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції