Інноваційний розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні - Греба, Софія Романівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2021)
Запровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанний бізнес приводить до збільшення кількості гостей, а також до пошуку нових оригінальних рішень керування бізнесом.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес; інновації (готельно-ресторанний комплекс); кафедра готельно-ресторанної справи