Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України - Заїнчковський, Анатолій Олександрович (My University, 2009)
Визначено роль підприємств харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України. Відзначається, що харчова промисловість є і залишається в подальшому стратегічно важливою галуззю економіки України, від якої залежить добробут людей.

The article determines the role of food processing enterprises on consumer products market of Ukraine. Food processing industry is and will be in future a strategic industry of Ukraine economy, which influence on human wellbeing.
Keywords: спиртова галузь; харчова промисловість; зовнішньоторговельний обіг; хлібопекарська галузь; цукрова промисловість; олійно-жирова промисловість; alcohol industry; food processing industry; foreign trade turnover; baking industry; sugar processing industry; oily-fat industry; кафедра економіки і права