Чернюшок, Ольга АнатоліївнаРожко, Олександра ЮріївнаРувінський, Олександр ОлександровичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2018-06-182018-06-182018Використання демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg у виробництві січених напівфабрикатів / О. А. Чернюшок, О. Ю. Рожко, О. О. Рувінський, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 84-та міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 347.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27606В роботі визначались органолептичні та фізико-хімічні показники якості напівфабрикату. Для дослідження фізико-хімічних показників використовували загальноприйняті методики: визначення вмісту вологи, визначення рН, визначення вологозв’язуючої здатності м’яса та фаршів, визначення пластичності фаршу, а також дослідження виходу продукції порівняно з контролем. The work determines the organoleptic and physico-chemical parameters of the quality of the semi-finished product. For the study of physico-chemical parameters, common methods were used: determination of moisture content, determination of pH, determination of the moisture-binding capacity of meat and minced meat, determination of plasticity, as well as research of output as compared to control.молочна сироваткамагнійманганнапівфабрикатим'ясоmilk wheymagnesiummanganesesemi-finished productsmeatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg у виробництві січених напівфабрикатівThesis