Використання демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg у виробництві січених напівфабрикатів - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рожко, Олександра Юріївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна (My University, 2018)
В роботі визначались органолептичні та фізико-хімічні показники якості напівфабрикату. Для дослідження фізико-хімічних показників використовували загальноприйняті методики: визначення вмісту вологи, визначення рН, визначення вологозв’язуючої здатності м’яса та фаршів, визначення пластичності фаршу, а також дослідження виходу продукції порівняно з контролем. The work determines the organoleptic and physico-chemical parameters of the quality of the semi-finished product. For the study of physico-chemical parameters, common methods were used: determination of moisture content, determination of pH, determination of the moisture-binding capacity of meat and minced meat, determination of plasticity, as well as research of output as compared to control.
Keywords: молочна сироватка; магній; манган; напівфабрикати; м'ясо; milk whey; magnesium; manganese; semi-finished products; meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів