Аналітичний розв'язок однорідного рівняння теплопровідності для одновимірної області з однорідними граничними умовами другого роду та неоднорідною початковою умовою - Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2014)
На основі знайденого розв'язку долається ще один етап по створенню математичної моделі процесу рекристалізації за коливальним механізмом, базуючись на комірчастій моделі колективного росту і розчинення кристалів сахарози. On the basis of the found solution is overcome by another stage to create a mathematical model of the process of recrystallization by oscillating mechanism based on a cellular model of collective growth and dissolution of crystals of sucrose.
Keywords: математичне моделювання; рекристалізація; теплопровідність; mathematical modeling; recrystallization; thermal conductivity; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування