Пшеничні висівки – джерело харчових волокон у виробництві гамбургерів - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Наріжна, Поліна Вікторівна (My University, 2014)
З метою збагачення харчових продуктів харчовими волокнами були розроблені гамбургери з використанням пшеничних висівок. В результаті проведених досліджень встановлено оптимальну кількість внесення висівок та умови їх підготовки. With the purpose of enriching of food products food fibres hamburgers were developed with the use of wheat brans. As a result of the conducted researches the optimum amount of bringing of brans and condition of their preparation is set.
Keywords: макроелементи; мікроелементи; пшеничні висівки; клітковина; гамбургери; macronutrients; micronutrients; wheat bran; fiber; hamburgers; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів