Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаНаріжна, Поліна Вікторівна2014-04-302014-04-302014Крижова, Ю. П. Пшеничнівисівки – джерелохарчових волокон у виробництвігамбургерів / П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 80 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 437-439.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14208З метою збагачення харчових продуктів харчовими волокнами були розроблені гамбургери з використанням пшеничних висівок. В результаті проведених досліджень встановлено оптимальну кількість внесення висівок та умови їх підготовки. With the purpose of enriching of food products food fibres hamburgers were developed with the use of wheat brans. As a result of the conducted researches the optimum amount of bringing of brans and condition of their preparation is set.otherмакроелементимікроелементипшеничні висівкиклітковинагамбургериmacronutrientsmicronutrientswheat branfiberhamburgersкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПшеничні висівки – джерело харчових волокон у виробництві гамбургерівOther