Особливості виробництва пива при використанні несолоджених замінників солоду - Барнацький, Олександр Русланович; Бондар, Микола Васильович (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження особливостей виробництва пива при використанні несолоджених замінників солоду. The purpose of the work is to study the features of beer production using unsalted malt substitutes.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; несолоджена сировина; кукурудза; рис; unsaturated raw material; corn; rice